VGTU talpykla >
Mechanikos fakultetas / Faculty of Mechanics >
Mokomosios knygos / Study boooks >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.vgtu.lt/handle/1/1507
|
Title: | Biomechanikos praktikumas. 1 dalis |
Authors: | Griškevičius, Julius Daunoravičienė, Kristina |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | VGTU leidykla „Technika“ |
Citation: | Griškevičius, J.; Daunoravičienė, K. 2012. Biomechanikos praktikumas. 1 dalis: laboratorinių darbų metodikos nurodymai. Vilnius: Technika. 101 p. |
Description: | Knygoje aprašomos laboratorinių darbų atlikimo metodikos, skirtos susipažinti su žmogaus kūno fiziologinių parametrų įvertinimo metodais, žmogaus kūno biomechaninių parametrų matavimo būdais ir priemonėmis šiems metodams taikyti. Kiekviename laboratoriniame darbe pateikiama teorinė dalis, matavimo prietaisai, darbų atlikimo eiga bei literatūros sąrašas. Žmogaus kūno biomechaninių parametrų nustatymo metodams taikyti pateiktos šių metodų teorinio skaičiavimo metodikos, siekiant palyginti jas su eksperimentinių duomenų rezultatais.
Leidinys skirtas universitetinių pirmosios pakopos studijų studentams, studijuojantiems biomechanikos inžineriją, sporto inžineriją, mediciną ir kitų sričių studentams.
Leidinys parengtas ir išleistas už Europos struktūrinių fondų lėšas, jomis finansuojant VGTU Transporto inžinerijos, Biomechanikos ir Aviacinės mechanikos inžinerijos projektą „Studijų programų atnaujinimas pagal ES reikalavimus, gerinant studijų kokybę ir taikant inovatyvius studijų metodus“ pagal Lietuvos 2007–2013 m. Žmogiškųjų išteklių veiksmų programos 2 prioriteto „Mokymasis visą gyvenimą“ VP1-2.2-ŠMM-07-K priemonę „Studijų kokybės gerinimas, tarptautiškumo didinimas“. Projekto kodas Nr. VP1-2.2-ŠMM 07-K-01-023, finansavimo ir administravimo sutartis Nr. VP1-2.2-ŠMM-07-K-01-023. |
URI: | http://dspace1.vgtu.lt/handle/1/1507 |
ISBN: | 978-609-457-309-5 |
Appears in Collections: | Mokomosios knygos / Study boooks
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|